2017-09-01 14:35:26• hírek • Szatmár.ro

Vizsgáztak a helyi rendőrnek jelentkezők

Péntek délelőtt zajlott a Szatmárnémeti Helyi Rendőrség álláshirdetéseire jelentkezők fizikai tesztelése, amelynek végeredményeként 15 új járőrt alkalmaz az intézmény.

A Dinamo sportbázis területén jelen volt Kereskényi Gábor polgármester is, aki elmondta, a mandátuma kezdete óta szeretné, ha a Helyi Rendőrség kötelékébe fizikailag jól felkészült egyének tartoznának, éppen ezért azt tervezi, hogy a közeljövőben nagyobb hangsúlyt helyeznek a már meglévő állomány fizikai felkészítésére is.

„Örülök annak, hogy a jelentkezők nagy része remek kondcióban van, és a legnagyobb részük simán vette az akadályokat. A bizottság komolyan vette a feladatát, hiszen olyan járőrökre van szükségünk, akik képesek elvégezni a feladatukat” – fejtette ki a polgármester.

A városvezető kifejtette azt is, hogy a jövőben sokkal több járőrt szeretne látni az utcán.

„Akiket most alkalmazunk, nem az irodákban fognak ülni, hanem az utcán fognak majd dolgozni. Szeretném, ha a közeljövőben eredményesebben dolgoznának a közbiztonság terén, és nagyobb figyelmet szentelnének az illegális szemétlerakatok, a mindenkit zavaró koldulás, vagy éppen az illegális parkolás megszüntetésére” – nyilatkozta a polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: